dissabte, 11 de desembre del 2010

Dia 7

Ja hem afegit a la pàgina "com ha canviat" els canvis més significatius i recents de la ciutat, que no han sigut pocs, i no ha estat gens fàcil d'escollir quins esmentar al nostre bloc. Els que hem esmentat han estat escollits a través del criteri més senzill: els que evidenciaven més brutalment el constant creixement de la ciutat de Vic. Volem posar èmfasi en que n'hi ha encara molts més!

També hem afegit algunes fotografies. Durant la recerca, n'hem trobat moltes d'interessants perquè totes tenen relació amb el que diem en aquesta pàgina... però, igual que els canvis, les fotografies tampoc les podíem posar totes. Així que n'hem posat algunes que reflectissin el que dèiem en el text i també per localitzar millor l'espai del que estem parlant. Malauradament, no l'hem pogut omplir de fotografies perquè, sinó, quedava tot massa ple.

Estem contents perquè ja podem donar una part per "bastant acabada" ja que "definitivament acabada" en una societat i una ciutat com és la de Vic, és impossible aconseguir-ho. Sempre podríem introduir algun nou aspecte.

1 comentari:

  1. Creiem que l'eslògan és correcte perquè és atractiu, però li falta algun aspecte identificatiu amb el poble.

    La redacció és entenadora i creiem que és de producció pròpia, però amb l'ajuda d'imatges la lectura podria ser més entenedora i entretinguda. Els comentaris estan molt ben pautats, i separats per les seves característiques principals, les dades són molt concretes i interessants.

    Els objectius estan ben redactats i sintetitzen be la finalitat del bloc, trobo correcta la seva postura oberta a noves aportacions i l'apartat contè allò imprescindible.

    El diseny és atractiu ja que el títol és cridaner i té imatge molt boniques. La organització la trobem perfecte, no fariem cap canvi, perquè tot està molt ben pautat.

    L'objectiu final del bloc, que és que els mestres de les escoles puguin utilitzar la informació i activitats creades, creiem que la part informativa està molt bé, però hem trobat a faltar una activitat per dur a terme.

    ResponElimina